Swedish Wilderness Adventures i spännande samarbete med Joy Event Hunt & Health

Swedish Wilderness Adventures i spännande samarbete med Joy Event Hunt & Health

Pressrelease

Swedish Wilderness Adventures AB är glada att kunna meddela ett nytt och spännande samarbete med Joy Event Hunt & Health, ett företag som erbjuder unika jaktupplevelser i Jämtland och Härjedalen.

Joy Event kombinerar hälsa och välmående med spänningen i jakt, och erbjuder sina kunder en oförglömlig upplevelse i några av Sveriges mest natursköna områden. Genom detta partnerskap förstärker Swedish Wilderness Adventures sitt utbud av autentiska och hållbara vildmarksäventyr.

"Vi är mycket entusiastiska över att inleda detta samarbete med Joy Event Hunt & Health," säger Vincent de Deugd, VD för Swedish Wilderness Adventures AB. "Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder ännu fler unika och berikande upplevelser i den svenska vildmarken, samtidigt som vi främjar hälsa och välmående."

Samarbetet innebär att båda företagen kommer att arbeta nära tillsammans för att utveckla och marknadsföra nya upplevelser som är både spännande och hållbara. Kunder kan förvänta sig en kombination av högkvalitativa tjänster, professionellt värdskap och en stark fokus på säkerhet och miljöansvar.

För mer information, vänligen kontakta: Vincent de Deugd VD, Swedish Wilderness Adventures AB

E-post: vincent@swedishwilderness.com
Telefon: 070-829 65 66


Om Swedish Wilderness Adventures AB

Swedish Wilderness Adventures AB är ett företag specialiserat på att erbjuda hållbara och autentiska vildmarksupplevelser i Sverige. Med fokus på att skapa en harmonisk balans mellan äventyr och naturbevarande strävar företaget efter att förändra hur turism bedrivs och upplevs.

Om Joy Event Hunt & Health

Joy Event Hunt & Health erbjuder unika jaktupplevelser i Jämtland och Härjedalen, där hälsa och välmående står i centrum. Företaget kombinerar spänningen i jakt med en holistisk syn på hälsa för att erbjuda sina kunder oförglömliga naturupplevelser.

Tillbaka