Från Holländska kanaler till Svensk vildmark

Från Holländska kanaler till Svensk vildmark

Introduktion

Hej, jag heter Vincent de Deugd och min bror är Ronnie. Vi är de stolta grundarna av Swedish Wilderness - Sustainable Adventures. Efter att ha bott i Sverige i nästan 30 år vill vi dela med oss av hur vår resa från Hollands kanaler till den svenska vildmarken har format vår syn på hållbara äventyr.

Uppväxt vid Hollands kanaler

Vårt intresse för friluftsliv började i de lugna kanalerna runt Rotterdam. Det var här som vår far undervisade oss i fiskets fina konst, men också i vikten av att ta med vårt skräp när vi lämnade en fiskeplats. Detta var vår första inblick i idén om hållbarhet och det satte grunden för "Leave No Trace"-principen som vi följer idag.

En ny start i Sverige

Vi flyttade till Sverige i vår ungdom och förälskade oss direkt i den svenska naturen. Det var en överväldigande kontrast till Hollands stadsmiljö och gav oss en ännu starkare längtan efter äventyr.

Leave No Trace: En Livsstil

Det som började med att plocka upp skräp vid fiskeplatser har utvecklats till en djupare filosofi om hållbarhet. "Leave No Trace" handlar inte bara om att plocka upp efter sig, utan även om att minimera sin påverkan på naturen i stort. Det är en kärnprincip i Swedish Wilderness - Sustainable Adventures.

Från dröm till verklighet

När vi väl hade slagit oss ned i Sverige kunde vi inte låta bli att följa vår passion. Vi kombinerar nu vårt intresse för äventyr med vår önskan att bidra till en mer hållbar värld. Det är det Swedish Wilderness - Sustainable Adventures handlar om.

Framtidens Swedish Wilderness

Swedish Wilderness är fortfarande i uppstartsfasen, men vi har stora planer. Vi koncentrerar oss på mindre grupper för att minska vår miljöpåverkan och planerar att erbjuda ett större utbud av hållbara äventyr och upplevelser.

Avslutning

Tack för att du har följt vår resa så här långt. Vi ser fram emot att inkludera er i de kommande kapitlen av vårt äventyr. Tillsammans kan vi göra varje resa till en hållbar upplevelse.

/Vincent & Ronnie

Tillbaka